Czekoladowa Cisna
PWC130
Cisna jest największą miejscowością w południowej części Bieszczad. Znajduje się przy Wielkiej Obwodnicy Bieszczadzkiej, w miejscu, gdzie skręca ona na północ w kierunku Baligrodu. Jest dobrą bazą wypadową do wędrówek po środkowej i zachodniej części Bieszczad. Wychodzą stąd bezpośrednie szlaki prowadzące na Jasło i Okrąglik, Wołosań i dalej w stronę Chryszczatej oraz doliną do Roztok Górnych. Można się też wybrać niebieskim szlakiem na Rosochę lub czarnym z sąsiedniej Dołżycy na Łopiennik. W Majdanie będącym częścią Cisnej znajduje się główna stacja Bieszczadzkiej Kolejki Leśnej.
Do wyboru trzy smaki: czekolada mleczna, czekolada biała i czekolada deserowa. W celu dokonania wyboru smaku czekolady, należy podczas składania zamówienia wpisać wybrany smak w wiadomości.
Składniki: czekolada biała: [cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy].
Masa kakaowa minimum 32%.
Kraj pochodzenia czekolady: Belgia.
Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna: 2338 kJ/ 561 kcal; tłuszcz 38 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 23 g; węglowodany 49 g, w tym cukry: 48 g; błonnik: 0,03 g; białko: 5,8 g; sól: 0,21 g.
Składniki: czekolada mleczna: [cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, miazga, emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy].
Masa kakaowa minimum 33,6%.
Kraj pochodzenia czekolady: Belgia.
Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna: 2298 kJ/ 551 kcal; tłuszcz 35 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g; węglowodany 51 g, w tym cukry: 48 g; błonnik: 2,3 g; białko: 6,9 g; sól: 0,2 g.
Składniki: czekolada deserowa: [miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy].
Masa kakaowa minimum 54%.
Kraj pochodzenia czekolady: Belgia.
Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna: 2248 kJ/ 540 kcal; tłuszcz 36 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g; węglowodany 45 g, w tym cukry: 43 g; błonnik: 8 g; białko: 5,1 g; sól: 0,02 g.
Masa netto: 80 g
Może zawierać ORZECHY, MLEKO oraz zboża zawierające GLUTEN.