Czekolada mleczna na gorąco z jabłkiem i jeżyną
PIT140




Czekolada mleczna z jabłkiem i jeżyną idealna do picia na gorąco, wystarczy zalać gorącym mlekiem i dokładnie wymieszać.
Czekolada ma to do siebie, że z wyrozumiałością wysłuchuje wszelkich smutków i stresów. O nic nie pyta, zawsze trafnie się domyśla. Czekolada na gorąco to prawdziwe wybawienie w chłodne wieczory - rozgrzewa, poprawia nastrój i świetnie smakuje. Zwłaszcza zimą po gorącą czekoladę sięga się chętnie, gdy za oknem szaro i zimno. Nadmierne spożycie wprowadza w błogi stan na długo :)
Sposób przygotowania: Rozpuścić w kubku gorącego mleka (ok. 150 ml).
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy, jeżyna liofilizowana, jabłko liofilizowane.
Może zawierać ORZECHY i zboża zawierające GLUTEN.
Masa kakaowa minimum 33,6%.
Kraj pochodzenia czekolady: Belgia.
Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna: 2298 kJ/ 551 kcal; tłuszcz 35 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g; węglowodany 51 g, w tym cukry: 48 g; błonnik: 2,3 g; białko: 6,9 g; sól: 0,2 g.
Masa netto: 40 g
Produkty polecane

Czekolada mleczna z pyłkiem kwiatowym

Pierwsza komunia - Hostia z czekolady 25 g

Zestaw z kawą, herbatą i czekoladą

Zajączek wielkanocny
Przemyślana - czekolada mleczna z dereniem i morelą

Winolada - czekolada deserowa z jabłkiem i winogronem

Serce czekolada mleczna z truskawką i jagodą

Duży kosz prezentowy mix słodkości dla Nauczyciela

Czekolada deserowa na gorąco z truskawką i czarną porzeczką
