Czekolada biała na gorąco z maliną i pistacją




Czekolada biała z maliną i pistacją idealna do picia na gorąco, wystarczy zalać gorącym mlekiem i dokładnie wymieszać.
Czekolada ma to do siebie, że z wyrozumiałością wysłuchuje wszelkich smutków i stresów. O nic nie pyta, zawsze trafnie się domyśla. Czekolada na gorąco to prawdziwe wybawienie w chłodne wieczory - rozgrzewa, poprawia nastrój i świetnie smakuje. Zwłaszcza zimą po gorącą czekoladę sięga się chętnie, gdy za oknem szaro i zimno. Nadmierne spożycie wprowadza w błogi stan na długo :)
Sposób przygotowania: Rozpuścić w kubku gorącego mleka (ok. 150 ml).
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy; malina liofilizowana (2%); pistacja (1%).
Może zawierać orzechy i zboża zawierające gluten.
Kraj pochodzenia czekolady: Belgia.
Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna: 2445 kJ/ 587 kcal; tłuszcz 40 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22 g; węglowodany 50 g, w tym cukry: 49 g; błonnik: 0,76 g; białko: 6,4 g; sól: 0,21 g
Masa netto: 40 g
Produkty polecane

Baton biała czekolada z orzechami

Zestaw prezentowy różowy z czarną porzeczką

Pudełko kraftowe

Mały Miś z różami z białej czekolady

Baton mleczna czekolada z orzechami

Sowa czekolada mleczna z truskawką i jagodą

Herbatka owocowa Bieszczadka 50 g

Czekolada biała z herbatą matcha, maliną i cytryną

Winolada - czekolada deserowa z jabłkiem i winogronem

