Czekolada deserowa na gorąco z truskawką i czarną porzeczką
PIT138



Czekolada deserowa z truskawką i czarną porzeczką idealna do picia na gorąco, wystarczy zalać gorącym mlekiem i dokładnie wymieszać.
Czekolada ma to do siebie, że z wyrozumiałością wysłuchuje wszelkich smutków i stresów. O nic nie pyta, zawsze trafnie się domyśla. Czekolada na gorąco to prawdziwe wybawienie w chłodne wieczory - rozgrzewa, poprawia nastrój i świetnie smakuje. Zwłaszcza zimą po gorącą czekoladę sięga się chętnie, gdy za oknem szaro i zimno. Nadmierne spożycie wprowadza w błogi stan na długo :)
Sposób przygotowania: Rozpuścić w kubku gorącego mleka (ok. 150 ml).
Składniki: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy; truskawka liofilizowana (1,5%), czarna porzeczka liofilizowana (1%).
Może zawierać mleko, orzechy i zboża zawierające gluten.
Masa kakaowa minimum: 54%.
Kraj pochodzenia czekolady: Belgia.
Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna: 2248 kJ/ 540 kcal; tłuszcz: 36 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g; węglowodany: 45g; w tym cukry: 43 g; błonnik: 8 g; białko: 5,1 g; sól: 0,02 g
Masa netto: 40 g
Produkty polecane

Czekoladowe Prządki

Skrzat z produktami naftowymi

Mały Miś z różami z białej czekolady

Herbatka owocowa Bieszczadka 50 g

Kubek Atelier De Chocolate

Zestaw prezentowy z pszczółką miodowo-malinowy

Zestaw dla Babci i Dziadka cytrynowo pigwowy z tulipanem lawendowym

Baton biała czekolada z orzechami

Skrzat kawowo-malinowy

